مشاغل فریلنسری Freelancing کدامند؟
اگر میخواهید از انواع مشاغل فریلنسری یعنی که میتوانید به عنوان یک فریلنسر (Freelancer) بهصورت دورکاری انجام دهید آگاه شوید، با ما در این مقاله که اطلاعات مهم و مفیدی برای ورود به کسب و کار فریلنسری Freelancing به شما ارائه میدهد همراه باشید تا علاوه بر بررسی مزایای این دسته از مشاغل، روش های کسب درآمد میلیونی از این طریق را هم بیاموزید.
تعریف مشاغل فریلنسری
فریلنسری Freelancing یکی از بهترین شغلها برای افرادی است که می خواهند از خانه و به صورت دورکاری کسب درآمد کنند.
صدها و هزاران فرصت فریلنسری در اینترنت وجود دارد.
در دنیای مدرن، مشاغل فیزیکی و جان فرسا جای خود را به فعالیتهای فریلنسر Freelancing میدهند، که باتوجه به فرصت های بسیار زیاد در فضای اینترنت و همینطور وجود مشکلات اقتصادی، اشتیاق افراد ماهر را به دورکاری و داشتن شغل دوم بیشتر میکند.
میلیونها شرکت در سراسر جهان به دنبال افرادی هستند که بتوانند انواع مختلف مشاغل و پروژه های خود را تکمیل کنند اگر شما مهارت و تخصص کافی دارید می توانید برای چنین شرکت هایی کار کنید و درآمد بسیار خوبی کسب کنید.
مشاغل فریلنسری را میتوان به عنوان شغلهای جدید و پردرآمد که آینده ای روشن دارند در نظر گرفت. دربستر اینترنت میتوانید وبسایتهایی را پیدا کنید که فضای مناسبی را برای ایجاد ارتباط بین کارفرما و افراد ماهر، جهت انجام پروژهها فراهم کردهاند.
انواع مشاغل پردرآمد فریلنسری Freelancing
۱– توسعه و طراحی وب
طراحی سایت و توسعهی آن از جمله مشاغل پولساز است که شما باید وبسایت را طراحی و کدگذاری کرده و در اختیار مشتری خود قرار دهید ، همینطور میتوانید پس از طراحی سایت از طریق تبلیغات کسب درآمد کنید زیرا تبلیغات نقش بزرگی در درامدزایی اینترنتی دارد.
مهارت های مورد نیاز برای طراحی سایت:
شما باید طراحی وب و کدگذاری را بدانید، داشتن مهارت های کدنویسی و همچنین آشنایی با کارکرد سیستمهای جاوا، Dreamweaver و WORDPRESS (وردپرس) برای پیشرفت شما مفید میباشند.
یک طراح وب در بستر WORDPRESS (وردپرس) باید مهارت استفاده از ابزار ها و افزونه های تاثیر گذار در بهبود بخشیدن ظاهر و زیبایی سایت را داشته باشد. با استفاده از وردپرس که از ساده ترین روش های طراحی سایت است، میتوانید در حیطه طراحی سایت، به عنوان یکی از محبوب ترین مشاغل فریلنسری فعالیت کنید و درآمد بالایی کسب کنید.
با یادگیری مهارت های تخصصی طراحی سایت شما میتوانید به درآمد بالایی برسید.
۲- تدریس آنلاین و خصوصی
برای اینکه دانش خود را از طریق دورکاری به درآمد میلیونی تبدیل کنید. شما باید از طریق Skype (اسکایپ) یا Google Hangout (گوگل هنگ اوت) بصورت آنلاین، مهارت و تخصص خود را به دیگران تدریس کنید.
کار بسیار سادهای است، شما فقط نیاز به ساماندهی جلسات مختلف و جذب دانشجو باشید.
همچنین میتوانید ازطریق برگزاری وبینار دربستر ارتباط تصویری برای خود درآمد داشته باشید.
۳- نوشتن به صورت مستقل
شما باید برای مشتریان مختلف بنویسید. نوشتن مستقل می تواند هر چیزی باشد، از تایپ ساده گرفته تا مقاله نویسی برای یک وبلاگ یا وب سایت.
شما باید مهارت نوشتن داشته باشید و باید بتوانید مقالات یا مقاله ها را در مدت زمان کوتاه به پایان برسانید.
اگر می خواهید از طریق نوشتن مستقل درآمد کسب کنید.
وب سایتهای بسیاری در زمینه تایپ و مقاله نویسی وجود دارند که کارفرمایان مناقصهی انجام پروژهی خود را در آنها قرار میدهند، شما میتوانید این پروژهها را قبول کنید.
۴- طراحی خلاقانه
طراحی خلاقانه می تواند شامل طیف وسیعی از کارهای مرتبط با طراحی باشد.
برای مثال ارائه پاورپوینت یا طراحی دسک تاپ با Adobe Photoshop (فوتوشاپ).
شما باید همه چیز را در مورد PowerPoint (پاورپوینت) یا Adobe Photoshop فوتوشاپ بدانید و نیاز دارید که به نرم افزار های مرتبط به مهارت خود تسلط داشته باشید تا بتوانید پروژه هایی از سوی کارفرما قبول کنید.
طراحی پروژه های معماری توسط نرم افزار AUTOCAD (اتوکد) یا انواع دیگر نرمافزارهای معماری.اگر مهارت های معماری تخصصی دارید میتوانید به صورت فریلنسری برای شرکت های مهندسی طراحی نقشه با استفاده از اتوکد ، انجام دهید.
۵- فروش و بازاریابی آنلاین (Online shopping)
اگر میخواهید از طریق بازاریابی و فروش آنلاین کسب درآمد کنید، باید محصولات یا خدمات خود را ابتدا در اینترنت عرضه کنید و سپس آنها را به مشتریان و بازارهای هدف معرفی نمایید.
طراحی وبسایت برای فروش به شما تا میزان قابل توجهی در افزایش فروش و بازدید توسط مشتریها کمک خواهد کرد.
این وبسایت باید نقش فروشگاه یا دفتر کار شما را ایفا کند.
بازاریابی آنلاین دیگر به معنای قدیمی آن تلقی نمیشود بلکه یک فریلنسر بازاریاب باید در زمینه فعالیت در شبکه های اجتماعی، بازاریابی آنلاین، تولید محتوای مناسب و طراحی بنرهای تبلیغاتی خلاقانه آشنا باشد.
همچنین باید نحوه ی ارتباط با اینفلوئنسرها برای تبلیغات و راه اندازی کمپینهای تبلیغاتی را به عنوان مهارتی مهم دارا باشد.
۶- طراحی گرافیک (Graphic design)
طراحی گرافیک به عنوان یک شغل فریلنسر تقاضای زیادی دارند. شما به عنوان یک طراح گرافیک باید مهارت خود را در رسانههای چاپی و دیجیتال به کار گرفته و از این طریق درآمد داشته باشید.
طراحی گرافیک مناسب افراد معمولی نیست و نیازبه تخصص کافی دراین زمینه دارد.
قبل از اینکه به عنوان یک طراح گرافیک مستقل و فریلنسر (Freelancer) شروع به کار کنید ، حتماً یک دوره آموزشی حرفه ای را تجربه کنید.
۷- طراحی نرم افزار های تلفن همراه
توسعه و طراحی نرم افزار به ویژه برای سیستم عامل های تلفن همراه مانند اپل، اندروید و ویندوز بسیار داغ است.
شما باید برنامه ها را به عنوان فریلنسر (Freelancer) برای مشتریان خود توسعه دهید.
طراحی نرم افزار یکی از پولسازترین مشاغل فریلنسری است که با تخصص داشتن در این زمینه شما هیچوقت بیکار نخواهید بود.
۸- تولید محتوا و بهینه سازی موتور جستجو یا SEO (سئو)
بهینه سازی موتور جستجو یا سئو نیز یک کارفریلنسری است که می توان از خانه انجام داد. شما اقداماتی انجام دهید تا وبسایت رتبه بالایی در GOOGLE (گوگل) داشته باشد که آن سایت به مخاطبین بیشتری نشان داده شود.
امروزه یکی از پر تقاضاترین مشاغل فریلنسری تولیدمحتوا در اینترنت است. یک فریلنسر (Freelancer) تولیدکننده محتوا بایداز لحاظ دانش و اطلاعات، به روز باشد و با اصول سئو جهت افزایش بازدید سایت، لینک سازی، بازاریابی دیجیتال آشنایی داشته باشد.
یک تولید کننده محتوا نقش مهمی در بالا بردن امتیاز سایت دارد و اگر این موضوع برای صاحبان سایت اهمیت نداشته باشد، میتواند منجر به کاهش بازدید و افت چشمگیر سایت شود.
تولیدمحتوا به معنای کپی رایت نیست و فرد فریلنسری باید روش نوشتاری منحصر به فرد و ذهنی خلاق داشته باشد تا موضوع ها را طوری به هم ارتباط دهد که درک مفهوم مطلب برای مخاطب راحت باشد.
شما باید درمورد (SEO سئو) مطالبی از جمله ایجاد لینک، نحوه کسب رتبه بندی بالا در Google (گوگل)، انواع رفتار Google با سایت و همینطور قوانین موردقبول Google را بدانید.
۹- ترجمه
اگر سطح دانش زبان خارجه بالایی دارید ما به شما شغل های ترجمه بهصورت دروکاری را پیشنهاد میکنیم. شما باید چیزی را از یک زبان به زبان دیگر ترجمه کنید
برای انجام پروژه های ترجمه شما باید دانش زبان های مختلف جهان به ویژه فرانسه ، آلمانی ، انگلیسی و غیره را داشته باشید. آینده شغلی ترجمه واقعاً عالی است.
۱۰- تحقیقات وب
تحقیق در اینترنت برای فریلنسرها (Freelancer) کاری کاملاً آسان است.
شما باید در مورد گشت و گذار در اینترنت و وبسایت های مختلف دانش داشته باشید. علاوه بر این، شما باید مایل باشید ساعت ها در اینترنت وقت بگذارید تا مطالبی مفید و قابل استفاده را استخراج کرد و در قبال آن از کارفرما پول بگیرید.
۱۱- خدمات حقوقی
خدمات حقوقی برای فارغ التحصیلان رشته حقوق یا دانشجویان حقوق است.
مشتری ها به دنبال خدمات مختلفی مانند پرونده های شرکتی، مجرمانه، دارایی، خانواده، حقوق قانونی و غیره هستند. شما می توانید به افراد در زمینه مسایل حقوقی مشاوره بدهید.
۱۲- رونویسی
ممکن است در مورد مشاغل رونویسی چیزی شنیده باشید.
مشاغل رونویسی می تواند در زمینه مطالب عمومی تا حقوقی یا پزشکی باشد.
مشاغل رونویسی پزشکی در میان آزادکار بیشترین محبوبیت را دارند.
در برخی موارد شما میتوانید مطالب صوتی را به محتوای نوشتاری تایپ کنید پس شما باید مهارت های شنیداری و همچنین مهارت تایپ عالی داشته باشید.
۱۳- مقاله نویسی و وبلاگ
اگرچه در ابتدای مقاله به نوشتن مستقل و نوشتن مطالب به صورت ازادکاری اشاره کردیم اما نوشتن مقاله و وبلاگ متفاوت است. در اینجا شما برای وبلاگ ها و وبسایت ها می نویسید.
شما باید مهارت نوشتاری مناسبی داشته همچنین به روش های مقاله نویسی آگاه باشید.
۱۴- خدمات مشتری و تحلیلگر فروش
مشاغل خدمات مشتری برای فریلنسرها وجود دارد اما از نظر دیگران محبوبیت خاصی ندارد. خدمات مشتری متفاوت دیگری مانند پشتیبانی فنی وپشتیبانی فروش از مشتری وجود دارد.
یک فریلنسر آزادکار تحلیلگر فروش باید از طریق ارزیابی کیفیت و بررسی درصد فروش محصولات از طریق اینترنت، میزان تقاضا از سوی مشتری، نقاط قوت و ضعف را تحلیل کرده و معایب فروش را به حداقل برساند تا شاهد رضایت هرچه بیشتر مشتری باشند.
برای این کار باید مهارت و دانش ارتباطی خوب در مورد زمینه خاصی که میخواهید در آن خدمت کنید داشته باشید.
۱۵- طراحی لوگو (Logo) و تصویرسازی
طراحی لوگو و تصویرسازی میتواند تحت طراحی خلاقانه قرار گیرد. برای وبسایت ها آرم طراحی کنید و تصاویر جادویی ایجاد کنید.
در این روش کسب درآمد شما باید تجربهای در زمینه طراحی خلاق به ویژه طراحی لوگوی تجاری داشته باشید. پس اگر استعداد دارید در این زمینه موفق خواهید شد.
۱۶- ویرایشگر ویدیو یا ویدیو ادیتور Video editor
اکثر شرکت ها باتوجه به جذابیت و تاثیرگذاری بیشتر تولید محتوای ویدیویی نسبت به محتوای متنی برای مخاطب، به دنبال استخدام فریلنسرهای ماهر در زمینه تولید محتوای ویدیویی منحصربفرد هستند.
یک ویدیو ادیتور با استعداد باید توانایی هماهنگسازی صدا و تصویر را داشته باشد، مشکلات و اشتباهات را رفع کند و از ازاینکه محتوای ویدیوئی تولیدشده با هدف شرکت در یک مسیر باشد، اطمینان حاصل کنید.
در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام میتوانید به اهمیت و تاثیر فوق العاده تولید محتوای ویدئویی بر مخاطب پی ببرید.
کدام شغل فریلنسری برای من مناسب است؟
دورکار بودن مانند همه ی مشاغل، مزایا و معایب خودرا دارد که تبدیل شدن به آن کارساده و سریعی نیست.
اگر تلاش خوبی داشته باشید قطعا به درآمد خوبی خواهید رسید. در کارهای فریلنسری میزان تلاش و کار در میزان درآمد شما تاثیر مستقیم دارد.
باتوجه به توضیحات داده شد در مورد انواع مشاغلی که میتوانید بهصورت فریلنسری و دورکاری انجام دهید، شما باید با بررسی مهارت، تخصص، و علاقه ی خود، شغلی متناسب با شرایط خودتان جستجو کنید.
قطعا در دنیای وسیع اینترنت و فضای آنلاین مشاغل زیادی راپیدا خواهیدکرد.
از مهمترین نکات فریلنسر بودن این است که شما به روزرسانی موضوعات و پیشرفت های روز دنیای اینترنت توجه زیادی داشته باشید.
بهرهمند بودن شما از چند مهارت مختلف، باعث افزایش درخواستها از سوی کارفرماها و درنتیجه بیشتر شدن درآمد شما میشود.
درباره علی کربلایی
شدیدا به گرافیک و وب علاقمندم، محتوای پیش روی شما عزیزان حاصل تجربه چند ساله بنده و تیم پارس تات که در اختیارتونه، یادتون باشه موفقیت حاصل تمایزه!
نوشته های بیشتر از علی کربلاییمطالب زیر را حتما بخوانید
-
معجزه استمرار در رسیدن به موفقیت و آسان کردن کار ها
5.49k بازدید
-
تاثیر انضباط شخصی در موفقیت کسبوکار
2.59k بازدید
-
سود و زیان کسب وکار و روش های محاسبه آن
2.66k بازدید
-
خلق تجربه لذت بخش وتاثیر آن در رشد کسب وکار
1.91k بازدید
-
بهترین کتاب های برنامه ریزی که به شما کمک میکند به اهدافتون برسید
3.6k بازدید
-
بهترین کتاب های موفقیت در زندگی و کسب و کار
2.9k بازدید
دیدگاهتان را بنویسید