فریلنسری چیست و کسب درآمد از بازارهای فریلنسینگ چگونه است؟
امروز با شما هستیم تا در مورد اینکه سایت فریلنسری چیست و کسب درآمد از بازارهای فریلنسینگ چگونه ممکن است صحبت کنیم.
وب سایت های فریلنسر (Freelancer)، سکوهایی هستند که هم افراد جویای کار و هم کارفرمایان، پیشنهادات و درخواست های خود را در آنجا ارسال میکنند.
وبسایت های فریلنسر (Freelancer) به افراد مستعد و ماهر در زمینه های مختلف، این امکان را میدهد که از طریق مهارت و دانش خود، به کسب و کار و کسب درآمد برسند، و همچنین به آنها قدرت اختیار و انتخاب میدهد که فقط پروژه هایی را که در آن اشتیاق و مهارت دارند را بپذیرند و انجام دهند.
وب سایت های فریلنسینگ، اشخاص را قادر میسازد تا طیف گسترده ای از مشاغل را جستجو کنند.
وب سایت هایی با مضمون فریلنسر یا دورکار، تحولی بزرگ در کسب و کار دیجیتال ایجاد کردهاند.
این وبسایت ها بازاری هستند که در آن کارفرمایان و کارمندان می توانند یکدیگر را پیدا کنند.
فریلنسری چیست ؟
وبسایت های فریلنسینگ به کارفرمایان این امکان را میدهد تا برای اعضای سایت که در یک فرآیند مناقصه پیشنهاد می دهند کار ارسال کنند.
کار کردن در این سایت ها به معنای استفاده از تابلوهای مشاغل مستقل به نفع شما است.
در سایت های فریلنسر(Freelancer)، تعداد زیادی تابلوی شغلی برای فریلنسرها طراحی شده است که یافتن فرصت های جدید تنها با چند کلیک فاصله است.
سایت فریلنسری چیست
فریلنسینگ یا آزادکاری (Freelancing) چیست؟
فریلنسینگ را میتوان به نوعی آزادکاری یا همان کار در منزل را معنا کرد.
در این گونه کسب و کار ها اشخاص با هر مهارت و تخصصی میتوانند به صورت آزاد، از طریق دورکاری با هم کار کنند.
اساساً ، شغل آزاد شغلی است که فرد به جای اینکه برای یک شرکت کار کند، برای خودش کار می کند.
در حالی که فریلنسرها کار قراردادی را برای شرکت ها و سازمان ها انجام می دهند، اما در نهایت خود اشتغالی دارند.
فریلنسینگ یعنی رئیس خود باشید.
این شما هستید که می توانید راهی بیابید تا وقت خود را با کار پولی پر کنید. فریلنسینگ میتواند یک شغل تمام وقت یا پاره وقت با درآمد بالا باشد. در واقع انتخاب ساعت کاری با خود شخص فریلنسر میباشد.
این نوع از مشاغل بسیار منعطف هستند. فریلنسینگ نوعی از کسب و کار است که بین کارفرما و شخص فریلنسر برقرار میشود.
کاری که از راه دور و به صورت آنلاین انجام میشود. فریلنسر ها میتوانند این کار را به عنوان شغل دوم خود قرار دهند.
آزادکار بودن یا فریلنسینگ می تواند یک روش فوق العاده برای تأمین هزینه های زندگی شما باشد. فریلنسرها معمولا به ازای میزان کاری که انجام میدهند،و بر اساس درصد کار ساعتی یا کار روزانه خود کسب میکنند.
فعالیت در بازار کاری فریلنسینگ می تواند سخت باشد و قطعاً برای همه افراد جامعه مناسب نیست.
اما این موضوع تا وقتی که شخص وارد کسب و کار فریلنسینگ نشده مشخص نمیشود.و مطمئنا اشتباهات در این فعالیت،امری طبیعی و مهم در فرایند یادگیری است.
وارد اینگونه کسب و کار شوید، بهترین تلاش خود را بکنید و ببینید که آیا میتوانید یک فریلنسر موفق شوید یا خیر.
امروزه فریلنسری یا آزادکاری در صنایعی همچون موسیقی، نویسندگی، برنامه نویسی، طراحی وب و ترجمه و تایپ متداول است.
ولی معنای اصلی آن تغیری نکرده و همچنان به فردی اشاره دارد که استعداد و مهارتش را در ازای پول در اختیار مشتریان مختلف قرار میدهد. فریلنسری در عصر جدید تا حد زیادی مدیون پیشرفت فناوری اطلاعات است که به کاربران این امکان را میدهد تا از طریق سایتهای فریلنسر، هم به درخواست انجام پروژههایشان پرداخته و هم کارفرمای متناسب با مهارتهایشان را پیدا کنند.
قرارداد فریلنسری نوعی قرارداد کارمزدی است که در آن فرد متعهد به انجام کاری در ازای دستمزد مشخص و در مدت زمان معلوم میشود.
ویژگی های مثبت فریلنسینگ
از بزرگترین مزایای فریلنسینگ میتوان به منعطف بودن زمان و محل کار اشاره کرد. در دنیای سایت فریلنسری، دیگر خبری از زود بیدار شدن یا دیر خوابیدن نیست؛ بلکه میتوانید هر زمان که بازده بیشتری دارید به فعالیت پرداخته و از زمان خود بهترین استفاده را ببرید.
البته یادتان باشد طوری برنامهریزی کنید که در زمان معین پروژه را به کارفرما تحویل دهید. به استثنای برخی پیمانکاریها، فریلنسرها برای کار کردن در کنار خانواده یا هر کار شخصی که دارند، دستشان باز است.
داشتن کنترل بر میزان کار، اختیار در انتخاب کارفرمایانی که با آنها کار می کنید و همینطور کنترل داشتن در میزان درآمد از مزایای فریلنسر است.
به عنوان فریلنسر میتوانید تنها در پروژههای حرفهای شراکت داشته باشید. ممکن است بخواهید خود را به عنوان یک اینفلوئنسر در کسبوکار خود مطرح کنید یا اینکه بخواهید کار را آرام پیش ببرید تا بتوانید به کارهای دیگر خود برسید.
وقتی مستقل هستید، به اصطلاح در صندلی راننده هستید و این بدان معناست که شما تعیین می کنید که چه مشاغلی را انتخاب کنید، برای کدام مشتری ها می خواهید کار کنید و میزان حقوق شما را تعیین می کنید. بسته به سطح تخصص و مهارت شما، ممکن است ساعاتی به صورت پاره وقت کار کنید اما حقوق تمام وقت پرداخت کنید.
مقدار درآمدی که از کار کردن به عنوان فریلنسر به دست میآورید، به مراتب بالاتر از حقوقی است که بهصورت ثابت دریافت میکنید. هر چند این موضوع برای کارفرمایان نیز بهصرفهتر است؛ زیرا آنها دیگر مجبور نیستند مبالغ بیشتری را برای بیمه، بازنشستگی یا هر چیزی که مربوط مراقبتهای پزشکی بهداشتی میشود، پرداخت کنند.
البته این تمام ماجرا نیست. با توجه به قوانین فعلی شرکتها، شما قادر خواهید بود مقدار قابل توجهی از مالیاتها را کاهش دهید که این به نوبه خود، لذتبخش است.
کار از راه دور نیز یک مزیت است. بیشتر اوقات ، کار در پروژه های آزاد مستلزم کار در خانه در ساعاتی است که انتخاب می کنید. شما مهلت تعیین شده ای از سمت کارفرما برای تحویل پروژه دارید، اما در مورد زمان و مکان کار خود تصمیم خواهید گرفت.
معایب فریلنسینگ یا آزادکاری(Freelancing)
در ادامه بحث فریلنسری چیست میتونیم بگیم که، چنانچه فریلنسر موفقی باشید قطعاً تأثیر مثبت آن را در زندگی خود و خانواده تان خواهند دید، اما معمولاً موفقیت یک شبه اتفاق نمیافتد. پس، از همین حالا خودتان را برای اتفاقات و شکست هایی که به موفقیت ختم خواهند شد آماده کنید. ورود به دنیای فریلنسینگ(Freelancing)، سختیها و معایب خود را دارد که مهمترین آن، عدم ثبات کاری و نداشتن امنیت مالی است!
برخلاف دیگر مشاغل، شما هیچگاه از دریافت دستمزد توسط کارفرما مطمئن نیستید.
و به محض اینکه دست از کار بکشید، هیچ گونه پشتوانهی مالی نخواهید داشت.
حتی ممکن است صرف نظر از تجربه، تخصص و مدرک تحصیلی بالاتر نسبت به همتایان رسمی خود، مبلغِ کمتری دریافت کنید. از طرفی، چون خودتان رییس خودتان هستید دیگر هیچکسی بالا سرتان نمیایستد تا مراقب کار کردن شما باشد.
با کنترل نهایی مسئولیت های اضافی برای دست می آید. شما به عنوان یک فریلنسر، صاحب مشاغل هستید و باید درمقابل مالیات ،فاکتورها، پرداخت های دریافتی ، یافتن بیمه درمانی خود و خرید هر نرم افزار و اینترنت برای تکمیل کار خود مسئول باشید.
یکی دیگر از نکات منفی این است که بعضی از ماهها با کار کامل مشغول خواهید کرد ، در حالی که ماه آینده ممکن است خالی از یک پروژه باشد. شما ممکن است به قرارداد با یک کارفرما تکیه کنید ، اما متوجه خواهید شد که آنها دیگر ناگهان به مهارت و تخصص شما شما احتیاج ندارند.
فریلنسینگ یا آزادکاری (Freelancing) چیست؟
مهارت هایی که برای هر شخص فریلنسر ضروری است
۱) اعتماد به نفس داشته باشید
شما به عنوان یک فریلنسر باید به کاری که می توانید انجام دهید و توانایی های خود اطمینان داشته باشید. اگر به خودتان اعتقاد نداشته باشید ، مشتریان بالقوه نیز باور نخواهند کرد.
اعتماد به نفس داده نمی شود و قطعاً می توان با انجام کار در حد توان خود و توانایی تحقق بخشیدن به آنچه تاکنون بدست آورده اید ، یاد گرفت.
۲) مهارت های فروش و مذاکره
متقاعد کردن مشتری برای اینکه به خدمات شما نیاز دارند، هنگامی ضروری است که شما رئیس خود باشید و ماهانه کاملاً مسئولیت درآمد خود را داشته باشید.
بعلاوه ، شما باید بتوانید این کار را در مدت زمان کوتاهی انجام دهید ، خواه از طریق نوشتن ، از طریق وب سایت خود و یا چهره به چهره.
کارفرماها از طریق تعداد زیادی فریلنسر پروژه های خود را انجام میدهند و شما نیاز دارید که بتوانید به سرعت تأثیر خود را بگذارید تا توجه آنها را به خدمات و مهارت خود جلب کنید.
و همچنین، باید از مشتریان واقعی خود مراقبت کنید تا آنها را در طولانی مدت نگه دارید.
۳) زمان خود را مدیریت کنید.
فریلنسینگ با کار در محیط های اداری متفاوت است – هیچ کس شما را چک نمی کند و منجر به فشار خارجی کمتر می شود.
شما باید بدانید که چه چیزی برای بالا بردن سطح انگیزه شما مفید است و برنامه خود را با حداقل تعلل مرتب کنید.
در یک روز شما باید روی پروژه کار کنید ، جلساتی را با مشتری های مختلف اجرا کنید ، با فاکتورها سر و کار داشته باشید و …
۴) داشتن مهارتهای مدیریت و تجارت
برنامه ریزی خوب اغلب باعث تفاوت بین فریلنسرهای خوب و عالی می شود.
فریلنسرها نه تنها نیاز دارند که زمان و حجم کار خود را به صورت هفتگی مدیریت کنند ، بلکه شما باید بتوانید هدفی بلند مدت را برای مسیری که می خواهید تجارت شما در آن قرار داشته باشد ، ترسیم کنید.
۵) برای یادگیری و کنجکاوی مشتاق باشید.
این نکته پنجم را نمی توان به اندازه کافی تأکید کرد، در واقع هر کدام از رشته های فریلنسری بسیار پویا و متفاوت است. و قوانین بازی در عرض چند ماه تغییر می کند.
این وظیفه شماست که دائماً دانش خود را به روزرسانی کرده و مهارتهای جدید مرتبط را بیاموزید که خدمات شما را برای مشتریان جدید جریانی و جذاب نگه دارد.
۶) دارا بودن مهارتهای ارتباطی و بین فردی
شما نیاز به برقراری ارتباط خواهید داشت ، بیشتر با کارفرماها. و باید به نحو احسن انجام شود. شما باید بتوانید به صورت کوتاه و دقیق آنچه دقیقاً می توانید ارائه دهید و تحت هر شرایطی بیان کنید.
شما باید خیلی اوقات خود را جای مشتری خود قرار دهید!
شرکت در کنفرانس ها و رویدادها و مشاوره با دیگر متخصصان در محل کار شما نیز می تواند در کسب و کار شما تاثیرات فوق العاده ای داشته باشد.
۷) مهارتهای کنترل استرس
استرس و فرسودگی به راحتی شغل فریلنسری شما را سلب میکند.
فشرده کار نکردن خود یکی از عوامل تعیین کننده در سالم ماندن کار و تجارت شما بعد از چند ماه اول خواهد بود.
۸) پایداری و صبر
تسلیم نشدن و صبور بودن نیز یک امر ضروری است – خواه در جستجوی پروژه بعدی باشید ، منتظر پاسخ مشتریان باشید ، در تلاش برای گسترش شبکه خود باشید یا در حال انجام یک کار خاص دست و پا گیر باشید ، را باید یاد بگیرید
۹) مهارت های حسابداری و تجارت
شما به عنوان یک فریلنسر ، حسابدار خودتان هستید.
بنابراین قبل از شروع ، شما قطعاً باید خود را با چارچوب مالی که همزمان با انتخاب شغل شما است آشنا کنید.
چگونه به عنوان یک فریلنسر درآمد داشته باشیم؟
وقتی که شما یک کار را قبول میکنید باید زمان دقیق تحویل آن را با توجه به وقتی که میخواهید صرف پروژه کنید به کارفرما اعلام کنید. تاخیر در تحویل کار باعث نارضایتی مشتری و در نتیجه پیشنهاد های بعدی توسط آن کارفرما را از دست خواهید داد.
اگر شما کارتان را به خوبی انجام داده مسلما نیاز به تبلیغ ندارید و خود به خود بین افراد و کارفرماها معرفی می شوید.
پس برای خودتان اعتبار جمع آوری کنید. اگر در حال حاضر مشغول به انجام پروژه ای هستید،برای پذیرفتن پروژه های دیگر،زمان خود را به خوبی کنترل کنید تا در موعد تحویل پروژه ها بدقول نشوید.
کسب و کار فریلنسری در سطح جهان به سرعت در حال پیشرفت است و این موضوع فرصتهای شغلی زیادی را به وجود میآورد. تولیدکنندههای محتوا تا برنامه نویسان وب، پشتیبانی فنی، طراحان گرافیک،بازاریابی و هر نوع تخصص دیگری که یک کسب و کار بدان نیاز دارد توسط فریلنسرها ارائه میشود.
اگر استعداد و ذهنی خلاق دارید میتوانید به عنوان یک فریلنسر مترجم یا تایپیست کسب درآمد کنید.
فضای مجازی و اینترنت به میزان قابل توجهی زمینه کسب درآمد را برای فریلنسرها فراهم کرده است.
با فکر کردن در مورد مهارت هایی که داریم…
برای جذب مشتری و کسب درآمد از مهارت خود نمونه کار بسازید…
بسیاری از مشتریان تمایل دارند نمونهکارهای شما را ببینند تا تصمیم بگیرند که آیا شما برای پروژهشان مناسب هستید یا نه.
با افزایش مهارت هایتان شما ممکن است یک فریلنسر باشید اما برای این که کسب و کارتان رونق بگیرد باید به یک حرفهای تبدیل شوید شما باید با اصول کسب و کار مانند حسابداری، بازاریابی و غیره آشنایی داشته باشید.
برای مهارت و تخصص خودتان که ارائه میدهید نرخ تعیین کنید. شما باید مواردی چون مصرف اینترنت را در قیمت گذاری در نظر بگیرید.
فریلنسر ها در دنیای فریلنسینگ به پنج دسته تقسیم میشوند:
فریلنسرهای تمام وقت:
آنها کسانی هستند که تمام درآمد خود را از فریلنسر به دست می آورند و شغل تمام وقت دیگری ندارند.
فریلنسرهای قراردادی:
این فریلنسرها برای مدت زمان معینی با شرکت ها یا پروژه هایی کار می کنند.
Side Hustle Freelancers
اینها افرادی هستند که مشاغل تمام وقت و آزاد را در کنار خود دارند. بیشتر فریلنسرهای نوشتن محتوا جزو این دسته میباشند.
صاحبان مشاغل آزاد:
آنها افرادی هستند که با فریلنسینگ به عنوان یک تجارت تمام عیار برخورد می کنند. آنها یا به تنهایی کار می کنند و یا تیمی از افراد به آنها کمک می کند تا برای مشتریان مختلف محتوایی ایجاد کنند.
مشاوران:
مشاوران هر هفته / ماه / سال با مدت زمان مشخصی با شرکت ها یا پروژه های مختلف کار می کنند. به عنوان مثال ،شخصی هفته ای دو روز مشاور یک شرکت است و بقیه روزها را با وب سایت های دیگر به صورت آزاد کار می کند.
چگونه در حیطه تخصص و مهارت خودمان معروف شویم؟
به اسم خودتان مانند یک برند، اعتبار ببخشید. هرگز فراموش نکنید که به عنوان یک فریلنسینگ برای خودتان کسبوکار دارید. در واقع، با شناساندن خود، کسب و کارتان را معرفی میکنید. به این فکر کنید که چه چیزی باعث میشود شما متفاوت تر از رقبا به نظر برسید.
در آینده سایت های فری لنسر ایرانی و خارجی رو به شما معرفی میکنیم تا بتونین استفاده کنین و درآمد داشته باشین.
درباره علی کربلایی
شدیدا به گرافیک و وب علاقمندم، محتوای پیش روی شما عزیزان حاصل تجربه چند ساله بنده و تیم پارس تات که در اختیارتونه، یادتون باشه موفقیت حاصل تمایزه!
نوشته های بیشتر از علی کربلاییمطالب زیر را حتما بخوانید
-
معجزه استمرار در رسیدن به موفقیت و آسان کردن کار ها
5.56k بازدید
-
تاثیر انضباط شخصی در موفقیت کسبوکار
2.66k بازدید
-
سود و زیان کسب وکار و روش های محاسبه آن
2.72k بازدید
-
خلق تجربه لذت بخش وتاثیر آن در رشد کسب وکار
1.98k بازدید
-
بهترین کتاب های برنامه ریزی که به شما کمک میکند به اهدافتون برسید
3.67k بازدید
-
بهترین کتاب های موفقیت در زندگی و کسب و کار
2.97k بازدید
دیدگاهتان را بنویسید